Stijlvol en veilig verpakt: de zijden boeketten van FloraWorks

Bij FloraWorks besteden we veel aandacht en zorg aan het selecteren van kunstbloemen van de hoogste kwaliteit. Elk zijden boeket wordt met zorg samengesteld, met de hand ingepakt en verzonden in speciale dozen die perfect geschikt zijn voor zijden bloemen. We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en dat begint al bij het ontvangen en openen van de doos. Onze boeketten worden stijlvol en veilig verpakt, zodat de levendige kleuren van onze kunstbloemen je meteen tegenmoet stralen en de bloemen niet beschadigen tijdens de verzending.

Mooie en efficiënte verzenddozen

We hebben veel aandacht besteed aan het kiezen van de beste verzenddozen voor onze producten, waarbij we verschillende oplossingen hebben voor elke productcategorie. Van bedrukte dozen tot gemakkelijk te openen verpakkingen met inzetstukken, we zorgen ervoor dat onze klanten een unieke uitpakervaring hebben. Tegelijkertijd letten we op efficiëntie en duurzaamheid. Onze dozen zijn gemaakt van sterk dubbelgolfkarton, wat ze stevig, duurzaam en gemakkelijk recyclebaar maakt.

Door het gebruik van verzenddozen in diverse afmetingen kunnen we een breed scala aan boeketten verzenden, van kleine ronde modellen tot lange, smalle boeketten. De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hebben een ruime opening aan de voorzijde, wat het eenvoudig maakt om het kunstboeket zonder risico op beschadiging in de doos te plaatsen. Voor boeketten met een vaas gebruiken we een speciaal inzetstuk waarin de vaas wordt geplaatst voordat deze in de verzenddoos gaat. De sluitkleppen maken het mogelijk om de doos eenvoudig af te sluiten en gereed te maken voor verzending. Handgrepen aan de zijwanden zorgen ervoor dat de dozen gemakkelijk te verplaatsen zijn.


Ervaar het zelf

Wil je een FloraWorks boeket bestellen of iemand verrassen met zijden bloemen? Dat kan! Elk boeket van FloraWorks is een feestje op zich – onze bloemstylisten creëren keer op keer nieuwe ontwerpen met de mooiste zijden bloemen die tevens stijlvol en veilig verpakt worden.

FloraWorks