Dit zijn de 5 populairste zomer kunstbloemen bij FloraWorks

Kunstbloemen komen in allerlei soorten, vormen en maten. Bij FloraWorks bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige zijden bloemen, zodat je zelf prachtige combinaties of unieke boeketten kunt samenstellen. Elk seizoen heeft zijn eigen favoriete bloemen. In de zomer bloeit de natuur volop, een ware symfonie van kleuren. Met een schitterend boeket van zijden bloemen kun je deze zomerse pracht ook blijvend in huis halen. Van de charmante Lavendel tot de elegante Delphinium, hier zijn de vijf populairste zomerse kunstbloemen:

Populaire zomer kunstbloem 1: Lavendel

In de zomer bloeien de toppen van lavendel met intens blauwpaarse, geurige bloemen. In Frankrijk kun je uitgestrekte paarse lavendelvelden bewonderen. Bij FloraWorks hebben we prachtige zijden Lavendeltakken in ons assortiment. Deze kunststeel met paarse bloemen kan zowel los als in een boeket worden gebruikt.

Populaire zomer kunstbloem 2: Delphinium

Delphinium, ook wel bekend als 'Ridderspoor', is een prachtige zomerbloem die opvalt door haar elegante bloemtrossen in levendige kleuren, variërend van zacht pastel tot diepblauw, wit, geel en roze. De bloem behoort tot de ranonkelfamilie en er bestaan veel verschillende soorten van.

Populaire zomer kunstbloem 3: Allium

De Allium is een schitterende zomerbloem die je vaak in deze tijd van het jaar tegenkomt. Alliums hebben een fraaie ronde bloementros in diverse groottes en kleuren, variërend van subtiel lila tot levendig paars en stralend wit. De Allium lijkt wel een sprankelende explosie van kleine bloemen.

Populaire zomer kunstbloem 4: Campanula

Campanula, ook wel bekend als klokje, komt vooral in de zomer tot zijn recht. Deze bloem is geliefd als plant, maar ook als losse bloem is dit een prachtige aanwinst voor elk boeket.

Populaire zomer kunstbloem 5: Celosia

Maak van de zomer een feestje met de verrassende krullen van de Celosia. De felgekleurde kam is vergroeid aan de stengel en de echte bloemen zitten aan de zijkanten van de kam, vaak in grote aantallen. De kleuren van de Celosia, zoals rood, oranje, geel en roze, passen perfect bij het zonnige seizoen.

Bij FloraWorks kun je terecht voor een breed scala aan kunstbloemen om jouw huis op te fleuren met de mooiste zomerse tinten.

FloraWorks